Deze opdrachtgevers kiezen CoachNetwerk voor de professionele ontwikkeling van hun medewerkers:

E-coaching 

Wil je vaak contact met je coach? En wil je dat doen waar en wanneer jij wilt? Dan is e-coaching een goede coachvorm voor jou.

Minimaal twee keer per week heb je per mail overleg met je coach. Natuurlijk in een beveiligde omgeving.

Door de hoge frequentie en doordat je direct, wanneer jij daar behoefte aan hebt, kunt reflecteren of een vraag kunt stellen ontstaat er een dynamisch proces. Doordat er tijd zit tussen het moment dat jij en je coach elkaar schrijven, heeft dat als bij–effect dat jij (én de coach) langer na kunnen denken over de reactie en de formulering ervan. Jullie kunnen zelfs tussendoor anderen raadplegen.

Bij e-mailcoaching maak je gebruik van geschreven taal. Het proces van omzetten van gesproken taal naar geschreven taal is uitvoerig onderzocht door de Amerikaanse psycholoog Pennebaker. Het blijkt dat het schrijven over gebeurtenissen bijdraagt aan de cognitieve en emotionele verwerking van deze gebeurtenissen. Het herlezen helpt in het reflectieproces en het achteraf teruglezen werkt uitstekend als terugvalpreventie, mede door de zwart op wit staande feedback en complimenten van de coach.

Zoals vermeld, we werken in een beveiligde omgeving (namelijk: www.pluform.com). De beveiliging is geborgd met een password én een beveiligingscode. In deze gebruiksvriendelijke werkomgeving kun je gebruik maken van de dialoog (daar waar het coachproces zich afspeelt), een werkboek, de bibliotheek en een mailsysteem.

CoachNetwerk BV werkt samen met eCoachPro. eCoachPro is de eerste organisatie die op basis van praktijkervaring en (wetenschappelijk) onderzoek zich heeft gespecialiseerd in alle facetten van e-coaching.

Wil je nog iets meer lezen over e-coaching? Klik hier.

 

Overzicht E-coaches

Hieronder ziet u een overzicht van e-coaches. Klik op een naam om meer informatie te zien. 

Bertie Bisschops

Chris Laarman

Charlotte van den Wall Bake

Marcel Jansen

Margje Duursma

Marike Dirkx

Odile Seebregts