Deze opdrachtgevers kiezen CoachNetwerk voor de professionele ontwikkeling van hun medewerkers:

Wat coachees zeggen:

Wat coachees zeggen over het werken met een coach van CoachNetwerk:

“Ik ben een betere gesprekspartner geworden die meer rust uitstraalt en zodoende nog effectiever in mijn werkzaamheden ben geworden en nog steeds hierin groeit.”

(Salesmanager bij een multinational)

“Ik sta meer boven de groep en kan dingen beter van een afstandje overzien en dan handelen. Heb meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen. Eerder reageren en niet alles op laten lopen en dan uitbarsten. Geleerd om het probleem daar te laten waar het is of thuishoort. Meedenken en helpen maar niet de aap op mijn schouder nemen.”

(Teamleider in profit-organisatie)

”Ik merk zelf dat ik meer mijn eigen keuzes maak. Niet zozeer meer laat afhangen van wat anderen denken en willen. Ik hou er nog wel rekening mee, maar hou nu ook rekening met mezelf.”

(Professional binnen advies en accountancy)

“Mijn coach gaf mij het gevoel me kwetsbaar te kunnen opstellen. Fouten te kunnen maken. Ze leefde zich in maar bleef kritisch. Ging niet met mij mee huilen. Ze zette de situaties af tegen de werkelijkheid en deze kende zij ook goed.
Ik bepaal nu veel meer zelf hoe ik me voel en laat me daardoor minder leiden door reacties van mijn omgeving. Ik ben bewust van mijn gedachten gang en kan die beïnvloeden. Ik leef bewuster, gelukkiger en stabieler.”

(manager in bedrijfsleven)

“Ik heb, mede door de coaching, nu een andere baan verworven, waarvan ik hoop en verwacht dat deze beter bij me past. Het belangrijkste is dat ik nu weet dat ik niet weg hoef te duiken als me iets niet aanstaat, maar er een gesprek over aanga. En dan niet teruggetrokken, maar gewoon waar het opstaat. Het valt over het algemeen mee hoe het gesprek dan loopt. En ik zelf heb een keuze. Ik bepaal wat ik wel en niet doe!”

(leidinggevende in de gezondheidszorg)

“In de praktijk ben ik duidelijker en concreter naar anderen en kom ik mijn afspraken beter na.
Leg afspraken vast en kom hier ook op terug.”

(professional binnen non-profit)

“Ik sta positiever in het leven en kijk vooruit in plaats van achterom.”

(medewerker actuariaat)

“Ik wilde meer voor mezelf opkomen. Ik ben óók belangrijk. Door de gesprekken en voorbeelden heb ik mezelf hier weer bewust van gemaakt.
Ik zou de coach van CoachNetwerk zeker aanbevelen. Een fijn persoon om mee te werken. “

(marketing consultant)

"Zoek je een prettige, goede en gedreven coach, die je in korte tijd tot andere inzichten laat komen en jezelf nog beter leert kennen? Neem dan met CoachNetwerk contact op."

(werkzaam bij de overheid)

 

En hieronder een mail die een van onze coaches onlangs 6 jaar na dato kreeg:

Het uiteindelijke resultaat van jouw coaching:
Van niet iets durven te zeggen in zelfs hele kleine groepen in 2008, naar voor 100 man staan in 2012 en in maart van dit jaar voor een groep van 450 man een presentatie houden.
Nogmaals bedankt voor je 5 à 6 sessies.